Práca v reštaurácii je rýchla a zábavná, ale môže sa veľmi rýchlo stať stresujúcou. Zvládnuť každodenný tlak a zabezpečiť vynikajúce služby zákazníkom je skutočná výzva. Ak ste manažérom reštaurácie, vy aj váš personál musíte každý deň čeliť výzvam spojeným s nedostatkom času. Čas sú peniaze a zlodeji času sa skrývajú všade okolo vás.
Čo je zlodejom času? Zlodejom času sa stáva aktivita, ktorá trvá dlho a má negatívny vplyv na produktivitu práce. Elimináciou zlodejov času vo svojich postupoch zvýšite efektivitu práce a znížite tlak na svojich zamestnancov. Aby ste to dosiahli, musíte zlodejov času najskôr lokalizovať, potom ich identifikovať a nakoniec eliminovať vo všetkých postupoch personálu.
Prečítajte si viac o bežných zlodejoch času v reštauráciách a o spôsobe ich eliminácie.