Správna hygiena v stravovacích zariadeniach

Stravovacie zariadenia

Existuje len pár oblastí podnikania, kde má hygiena taký priamy dosah na konečný zisk ako pri reštauráciách a kaviarňach. Dodržiavanie dobrej úrovne hygieny v stravovacích zariadeniach je kľúčovou podmienkou vo všetkých oblastiach vášho podnikania vrátane kuchyne, reštauračnej časti, toaliet, ale aj pri donáškovej službe. Postupy správnej hygieny vám pomôžu zaistiť bezpečnosť potravín a poskytnúť najlepšiu a najbezpečnejšiu skúsenosť pre hostí aj personál. Program Tork Clean Care poskytuje širokú škálu odborných vedomostí a riešení na upratovanie pre odvetvie stravovacích služieb, ktoré vám pomôžu nastaviť správny chod postupov a zaškoliť váš personál. Vďaka tipom a obsahu o tom, ako dodržiavať správnu osobnú hygienu a postupy čistenia povrchov, zaistíte kvalitnú starostlivosť o vašich hostí aj zamestnancov.

Spokojnejší hostia

Očakávania z hľadiska služieb, udržateľnosti a spokojnosti hostí sú väčšie než kedykoľvek predtým. Tork navrhuje produkty a služby, ktoré poskytujú lepšiu skúsenosť hosťom aj personálu.
Zistite viac
Dvaja šéfkuchári pripravujú jedlo v profesionálnej kuchyni reštaurácie

Súvisiace produkty

Kontaktujte nás

Ako môžete vytvoriť hygienické a čisté pracovné prostredie? Pozvite niektorého z našich expertov, aby sa s vami skontaktoval, a porozprávajte sa o našich produktoch a riešeniach.