BurgerProject Landscape.jpg

Projekt zameraný na – udržateľnosť, dizajn a chuť

Neil Perry zo skupiny Rockpool Group je kreatívny šéfkuchár, ktorý má silnú etiku pre životné prostredie, pokiaľ ide o potraviny. Inšpirovaný úspechom v jeho reštauráciách Rockpool Bar a Grill Burger, Neil a kolegovia riaditelia reštaurácií Trish Richards a David Doyle sa rozhodli „vziať hamburger k ľuďom“, so svojím novým gurmánskym projektom „Burger“ v Sydney.

Šéfkuchár reštaurácie Rockpool Executive Development Michael Clift, ktorý rozdeľuje svoj čas v skupine reštaurácií Rockpool, vysvetľuje, že „značka Tork® Xpressnap® zodpovedá záväzku udržateľnosti. Vybral som si systém Tork Xpressnap pre projekt Burger kvôli čistej estetike zásobníkov, kvality, dostupnosti a samozrejme udržateľnosti. Zásobníky sa ľahko používajú a dopĺňajú. Okrem toho zásobníky vydávajúce len jednu servítku, znižujú množstvo odpadu, a to je dobré pre životné prostredie a dolné úrovne.“ Niet divu, že všetky obaly projektu Burger sú kompostovateľné a zákazníkom sa odporúča, aby separovali svoj odpad a recyklovali v obchode.
 
Nový projekt Burger na námestí World Square má zaujímavý priemyselný dizajn s kombináciou betónu, teplého sivého dreva, sýtej grafiky a elegantného moderného nábytku. Pultové zásobníky Tork Xpressnap zapadajú výborne do priestorov a boli tiež odporúčané architektom.
 
Funkcia Tork Xpressnap Ad-a-Glance s výmennými reklamnými panelmi je ideálna na podporu denných alebo týždenných špecialít. Michael hovorí: „Používame panely pre naše logo, ktoré je vytlačené na hornej časti zásobníka.“
A výber servítky? „Vyhľadávame prírodné servítky, ktoré sú 100 % recyklované.“ 
 
Na zabezpečenie hygienicky čistých rúk v kuchyni sa Michael rozhodol pre dávkovače penového mydla Tork a utierky Tork Xpress® certifikovaný FSC®. „Používame mydlo Tork pre jeho anti-mikrobiálne vlastnosti. Zásobníky na mydlo a utierky sa veľmi ľahko dopĺňajú.“   
 
Michael to zhrnul takto: „Značka Tork a projekt Burger majú rovnaký záväzok s ohľadom na udržateľnosť.“ A to je veľký záväzok.

Zásobníky vydávajúce len jednu servítku znižujú množstvo odpadu, a to je dobré pre životné prostredie a dolné úrovne.

Michael Clift

Výkonný šéf vývoja, projekt Burger v skupine Rockpool Group